Toshiba Golvmodell / 25

upp till 100 kvm
WIFI-ready
3,4 kW
5,2 kW
20 dB(A)

 

ÅTERFÖRSÄLJARE NÄRA DIG
  • Specifikation
  • Produktblad
  • Användarmanualer

Toshiba Golvmodell / 35

upp till 140 kvm
WIFI-ready
3,7 kW
5,6 kW
20 dB(A)

 

ÅTERFÖRSÄLJARE NÄRA DIG
  • Specifikation
  • Produktblad
  • Användarmanualer

DISKRET, LÄTTPLACERAD OCH EFFEKTIV

Golvmodell Nordic är en effektiv och lättplacerad luftkonditionering som också ger dig kostnadseffektiv värme med skön golvvärmekänsla under de kallare delarna av året.
Golvmodell Nordics ­­slimmade design gör att den passar utmärkt för ersättning av ett element och är ett perfekt alternativ för fritidshuset eller gillestugan. 

FÅ OFFERT

HÖG ENERGIEFFEKTIVITET – LITEN MILJÖPÅVERKAN

Med Golvmodell Nordic får du en smidig och effektiv luftkonditionering som dessutom är hållbar både miljö- och energimässigt.  Golvmodell Nordic levereras, precis som alla Toshibas luftvärmepumpar med det miljöanpassade köldmediet R32 som har betydligt lägre miljöpåverkan än äldre köldmedium. Den är även utrustad med en ECO-funktion som minimerar energiförbrukningen och ger bättre driftsekonomi.

PERFEKT I FRITIDSHUSET ÅRET OM

Med funktionen underhållsvärme ser Golvmodell Nordic till att ditt attefallshus eller fritidshus hålls torrt och frostfritt även när du inte är där. Funktionen låter dig sätta temperaturen mellan 5°C och 13°C vilket innebär att såväl hus som inredning hålls fria från fukt och dålig lukt med lägsta möjliga energiförbrukning.